Wat we doen

Bij SkateOn skateparks ontwerpen en realiseren we urban sports voorzieningen zoals skateparken, freerun en calisthenics. Dit gebeurt in nauw overleg met de gebruikers, opdrachtgevers en overige belanghebbenden. Door de gebruikers (skateboarders, inline skaters, BMXers, steppers en freerunners) te betrekken bij het ontwerpproces zorgen we ervoor dat wij een eindresultaat realiseren waarop iedereen zich volop kan uitleven.

Skateboarden is uitgeroepen tot olympische sport voor de Spelen in Tokyo 2020. De Olympische Spelen vergen het uiterste van de skaters maar ook van de skateparken. Onze ontwerpers zijn volledig op de hoogte van zowel de laatste trends en tendensen op het skatevlak als de bekwaamheden die geƫist worden voor de Spelen. Indien gewenst kunnen we olympische skate-elementen verwerken in onze ontwerpen zodat er op olympisch niveau getraind kan worden. Volledige olympische trainingscentra, zowel overdekt als in de openbare ruimte, kunnen ook door SkateOn worden ontworpen en gerealiseerd.

Wij integreren onze voorzieningen perfect in de openbare ruimte, of het nu een stedelijke of groene omgeving betreft; onze parken moeten ook voor de dagelijkse wandelaar een fijne plek zijn om te komen en te verblijven. Onze ontwerpers houden dan ook altijd rekening met het esthetische aspect van een project.

Oog voor kwaliteit en duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. De werknemers van SkateOn zijn skaters die met passie te werk gaan. Een team van hardwerkende sporters die zelf niet kunnen wachten om hun eigen park te testen, en daardoor niet rusten totdat alles perfect is voor de eindgebruiker. Het is daarom belangrijk voor ons dat onze werknemers affiniteit hebben met de sporten. Op die manier zorgen wij voor een team met een gezamenlijke visie: het leveren van het beste product en niets minder.

Door onze jarenlange ervaring weten we hoe wij elk project, van groot skatepark tot kleine skatespot, tot een mooi resultaat kunnen brengen. Dit doen wij dan ook van begin tot eind, als een full-service dienst. Van het ontwerpen en bouwen van het park, het organiseren van een spetterend openingsevenement, tot aan het onderhouden van de voorziening: wij verzorgen het helemaal naar uw wens!