Constructie


Door de jaren heen hebben we ons gespecialiseerd in het werken met spuitbeton ook wel ‘shotcrete’ genoemd. Spuitbeton wordt droger aangebracht dan andere betonsoorten waardoor minder vochtuittreding plaatsvindt. Door een optimale verdichting wordt scheurvorming geminimaliseerd en bereikt men een hoge sterkteklasse. Het aanbrengen en monolithisch afwerken van spuitbeton is een ingewikkeld proces waar wij ons als geen ander bedrijf in hebben gespecialiseerd. Doordat we de wapening van een skate-element laten doorlopen in de andere elementen en vloeren vormen onze skateparken één geheel en wordt de kans op verzakkingen weggenomen. Het skatepark wordt zo als het ware fundering en skatepark ineen.

Veiligheid en regelgeving
SkateOn skateparks ontwerp en bouwt volgens de Nederlandse en Europese regelgeving en wij laten onze parken keuren conform de hiervoor geldende normen. Na de keuring worden onze skateparken gecertificeerd opgeleverd zodat ze met een gerust hart gebruikt kunnen worden.

RRR SkateOn BVRecycle Reduce Reuse
Bij SkateOn werken we met duurzame, hergebruikte en herbruikbare materialen. Zo minimaliseren we ons afval en richten we de focus op het maximaliseren van de skatewaarde van elk project.